Arslanoğlu ailesi tarafından Gölbaşı’nda hizmete açılan Lezzet-i Baki Döner Şubesi düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine girdi.
Açılışa AK Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Ankara esnaf odalarının başkanları, Yardımcıları, Oto Sanatkârlar Esnaf Odası üyeleri ile çok sayıda davetli ve Gölbaşılı vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan işletme sahibi Efe Arslanoğlu, babası Mustafa Arslanoğlu’nun ticari birikimini daha ileri taşımak için çalışacaklarını belirterek, “Babam Mustafa Arslanoğlu’nun ticari tecrübesini burada daha ileriye götürmek için elimden gelen çabayı sarf edeceğim. Açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.
Yoğun katılımın olduğu açılış programında davetlilere kıymasız yaprak döner ve ayran ikram edildi. Gölbaşı halkının ilgi gösterdiği programda katılımcılar yeni işletmenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Açılışa katılan davetliler Kanal 5 mikrofonlarına yaptıkları açıklamalarda, Lezzet-i Baki Döner’in Gölbaşı’na yeni bir lezzet ve sosyal hareketlilik kazandıracağını ifade etti.

