Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Çarşamba, Temmuz 9, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Çarşamba, Temmuz 9, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL

Galatasaray kazanmasını bildi

• Kanal 5
12 yıl önce
• Genel
A A

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, 2013’ün ilk derbisinde Arena’da Beşiktaş’ı 2-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig’deki derbi maçta Galatasaray, Beşiktaş’ı 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Türk Telekom Arena’yı tamamen dolduran taraftarlarının önünde karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray, rakip kaleye gittiği ilk pozisyonda Emre Çolak’ın kaydettiği gol ile 3. dakikada öne geçti. İkinci golü atmak için arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı takım, ceza alanı önüne etkili gelmesine rağmen, final paslarını doğru yapamayınca istediği pozisyonlara giremedi. Ancak, ilk yarının son anlarında duran top sonrası Riera ile bir gol daha bulan Galatasaray, soyunma odasına 2-0’lık skor avantajı ile gitti.

İkinci yarı golle başladı

Karşılaşmanın ikinci yarısına kalesinde gördüğü şok golle başlayan Galatasaray, kontrolü kaybetmemeye çalıştı. Teknik direktör Fatih Terim, Emre Çolak ve Umut Bulut’un yerine yeni transfer Wesley Sneijder ile Engin Baytar’ı oyuna alıp Elmander’i ileride tek bıraktı. Maçta ikinci şoku 61. dakika Melo’nun kırmızı kart görmesiyle yaşayan sarı-kırmızılı takım, eksik oynamasına rağmen orta sahada iyi basarak kontrolün rakibine geçmesini engellemeye çalıştı. İlerleyen dakikalarda Elmander’in yerine Hakan Balta’nın oyuna dahil olmasıyla savunmasını iyice güçlendiren Galatasaray, siyah-beyazlı takıma gol fırsatı vermedi ve 2013’ün ilk derbisinden galip ayrılmasını bildi.

Galatasaray, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

11 maç sonra yenildi

Haftaya lider Galatasaray’ın 2 puan gerisinde ikinci sırada giren siyah-beyazlılar, Galatasaray karşısında 2-1 mağlup oldu ve 31 puanla ikinci sırada kaldı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de tam 11 maçın ardından mağlup oldu.

Bu arada açın 59. dakikasında Olcay Şahan’ın yerine oyuna dahil olan Dentinho, orta alanının solunda görev yaptı.

Almeida’nın olmaması planlarımızı altüst etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, derbi maçın ardından katıldığı basın toplantısında, maça şok bir gol yiyerek başladıklarını ifade ederek, ”İyi konsantre olup başlayamadık. Sonra uzun süre oyuna adapte olamadık. Orta alanda ve kenarları kullanmada sıkıntı yaşadık. Orta alanı çabuk geçen bir takımdık. Almeida’nın olmaması planlarımızı altüst etti” diye konuştu.

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«