Suriye Ordu Birlikleri ile muhalifler arasında çıkan çatışmalarda, açılan ateş ve hava saldırılarında yaralanan 38 kişi Kilis’e getirildi.
Suriye Ordu Birlikleri ile muhalifler arasında çıkan çatışmalarda, açılan ateş ve hava saldırılarında yaralanan 38 kişi Kilis’e getirilirken, yapılan bütün müdahalelere rağmen 3’ü hayatını kaybetti.
Halep ve kırsalında Suriye Ordu Birlikleri ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) arasındaki şiddetli çatışmalar sürüyor. Çatışmalarda, açılan ateş sonucu, topçu birliklerinin ateşi ve uçak saldırısında yaralanan 38 kişi, Kilis Devlet Hastanesi’ne getirilirken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, 3’ü hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Suriyeli yaralılar ise, Gaziantep ve çevre illerdeki hastanelere sevk edildi.