Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazartesi, Temmuz 28, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazartesi, Temmuz 28, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
Ana Sayfa Haber Türkiye

‘FETÖ ile mücadele kesintisiz sürdürülüyor’

• Kaynak: AA
8 yıl önce
• Türkiye
A A

İSTANBUL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Malta Köşkü’nde medya organlarının temsilcileriyle bir araya geldi ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kaya, 15 Temmuz’dan bugüne Fetullahçı Terör Örgütü‘ne (FETÖ) karşı mücadelenin kesintisiz bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, “Şu ana kadar bize 63 belediye başkanıyla ilgili ihbar ve şikayet yapıldı. Bunlarla ilgili olarak 7 kişiyi ihraç ettik. Bunların AK Parti ile ilişkileri kesildi. Bir kısmı da tutuklandı zaten.” dedi.

Erzurum Aşkale, Konya Ilgın, Giresun Çamoluk ve Rize Büyükköy belediye başkanlarının tutuklandığını ifade eden Kaya, şöyle devam etti:

“750 belediye meclis üyesi hakkında ihbar, şikayet veya bir şekilde bilgi, belge geldi. Bunlarla ilgili yaptığımız inceleme sonucunda da 36’sının parti ile ilişkisi kesildi. 147 kişi hakkında da inceleme devam ediyor. Bu bir süreç. AK Parti, belediye başkanlarını ve meclis üyelerini inceledi. Bitti mi? Hayır bitmedi. Yeni belgeler, bilgilere ulaşıldığında bunlar incelenmeye devam edecek. Buradaki bizim hassasiyetimiz, özellikle 15 Temmuz’da yaşanan dramın, bu toplumun zihninde bıraktığı izleri dikkate almak zorundayız. 250’ye yakın şehidimiz, 2 bine yakın gazimiz var. Bunlara saygı demek, çocuklarını işe almak, gazilere sahip çıkmak ve şehitleri hayırla yad etmektir ve isimlerini parklara vermek saygıdır. Ama şehit ve gazilerimize asıl büyük saygı, bu FETÖ ile mücadeleyi sonuna kadar ve bu toplumdan hepsi ayıklanıncaya kadar sürdürmektir. Asıl saygı budur ve AK Parti bunu asla ihmal etmeyecektir.”

Muhabir: Adem Demir

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«