Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Cuma, Haziran 20, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Cuma, Haziran 20, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
Ana Sayfa Haber

Müfredat değerlendirme çalışması başladı

• Kaynak: AA
8 yıl önce
• Haber
A A

ANKARA

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) müfredat değerlendirme çalışma toplantısı Antalya’da başladı.

MEB’in internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 24 Şubat’a kadar sürecek toplantı, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş ile MEB Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt’un açılış konuşmaları ile başladı.

Yeni müfredat taslağının askıya çıkarıldığı 13 Ocak’tan itibaren gelen tüm geri bildirimleri gözden geçirerek tasnif ettiklerini anlatan Durmuş, “51 ayrı komisyon tarafından programlara nihai kararı vermek üzere Antalya’da toplandık.” ifadesini kullandı.

Bildirimlerin ilgili komisyonlara havale edildiğini ve böylece eş zamanlı senkronize bir çalışma yürütüldüğünü aktaran Alpaslan Durmuş, “Bu çalışma esnasında tüm komisyonlarda farklı sayılarda geri bildirimler tarafımıza ulaştı. Bu bir aylık süreçte örneğin İngilizce’de bin 342, sosyal bilimlerde bin 769 gibi sayılarda görüş birikmiş oldu.” bilgisini paylaştı.

Ayrıca kazanımlarla ilgili sınıflandırmaların da yapıldığına işaret eden Durmuş, tasniflere göre gruplara ayrılarak çalışma yapılacağını kaydetti.

Tasnif edilmiş geri bildirimlerin değerlendirilme sürecinin ardından tamamlanan çalışmalar hakkında nihai kararı genel müdürler, kurul üyeleri ve kendisinin koordinesinde komisyonlarla vereceklerini ifade eden Alpaslan Durmuş, devamında grafikerler tarafından gerekli düzenlemelerin yapılacağını ve programa yansıtılacağını belirtti.

Muhabir: Selma Kasap

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«