Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazartesi, Haziran 9, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazartesi, Haziran 9, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL

Akdoğan: Pazarlık söz konusu değil

• Kanal 5
12 yıl önce
• Genel
A A

Başbakan Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı, AK Parti Ankara Milletvekili Akdoğan, çözüm sürecine ilişkin, “Pazarlık üzerine verilmiş birtakım sözler söz konusu değil” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Star Ana Haber’de, terör örgütü PKK üyelerinin sınır dışına çekilmesi kararı ve çözüm sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, milletin kabul etmeyeceği, hukuka, demokrasiye ve değerlere aykırı bir adım atmayacağına dikkati çeken Akdoğan, terör örgütü mensuplarının Türkiye’yi terk etmesinin önemli bir aşama olduğunu vurguladı.

Çekilmeyi görmek lazım

Çekilme kararının nasıl hayata geçeceğinin önemli olduğuna işaret eden Akdoğan, “Bunların çekilmesini de görmek lazım. Birinci aşamanın tamamlanması için bunların Türkiye’yi terk ettiğinin görülmesi önem taşıyor” dedi.

Pazarlık üzerine verilmiş sözler söz konusu değil

“Hükümet neye söz verdi, ne verecek de bunlar olacak, bir pazarlık mı var” gibi düşüncelerin anlamlı olmadığını belirten Yalçın Akdoğan, şunları kaydetti:
“Siyasi aktörler, bütün toplum kesimleri bunu tartışacak, ortak akılla bir noktaya varılacaktır. Yoksa bu herhangi bir iktidarın söz vermesiyle olabilecek bir konu değil. Burada bizim hassasiyetlerimiz de milletin hassasiyetleridir. Süreç içerisinde vatandaşımızın kaygı duyacağı bir şey söz konusu değil, herkesin müsterih olması lazım. Böyle bir pazarlık üzerine verilmiş birtakım sözler söz konusu değil.”

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«