Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazar, Ağustos 17, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazar, Ağustos 17, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
Ana Sayfa Haber

500 yetim ve öksüz çocuğun ‘bayramlık’ sevinci

• Kaynak: AA
8 yıl önce
• Haber
A A

AĞRI

Ağrı İHH İnsani Yardım Derneğince hayırseverlerin desteğiyle kentteki 500 yetim ve öksüz çocuğa giysi yardımında bulunuldu.

Dernek görevlilerince bir mağazaya götürülen yetim ve öksüz çocuklar, diledikleri kıyafetleri ve ayakkabıları seçti. Seçtikleri kıyafet ve ayakkabılar alınarak kendilerine armağan edilen çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Kerem Engin, “Yardım anlayışımızın temelinde ‘Kutsal emanetlerimiz’ olan yetim çocuklarımız var. Bu çocuklarımızın eğitimleri, sağlıkları ve barınmaları ile ilgilendiğimiz gibi her bayram öncesi çocuklarımızın sevincine ortak olmak, bayramı onlara hediye etmek adına bu tür faaliyetler düzenlemekteyiz.” dedi.

İHH’nin Türkiye’nin 81 ilinde çocukları bayram öncesi sevindirdiğini söyleyen Engin, şöyle konuştu:

“Amacımız 500 çocuğumuzu sevindirmek. Çalışmalarımız merkezdeki 18 mahalle ile 7 ilçede devam ediyor. Buradan bağışçılarımıza sesleniyoruz. Bir çocuğumuza bayramı hediye etmek için 120 TL yardımda bulunabilirler. Bu çocuklarımızın gülüşlerine katkıda bulunabilirler. Bu çocuklarımızın kalbinde yer edinebilir, dualarına talip olabilirler. İHH İnsani Yardım Vakfımızı destekleyen bütün bağışçılarımıza, aynı zamanda Ankara İHH’ya da katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

Ankara İHH İnsani Yardım Derneği Üyesi Birol Baysal, “Rabbim inşallah bu çalışmalarımızı bereketlendirir. Çocuklarımıza, ailelerimize yardımda bulunarak sevinçlerine ortak olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Muhabir: Orhan Güngör

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«