Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazar, Temmuz 13, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazar, Temmuz 13, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
Ana Sayfa Haber Dünya

Scaramucci’den çalışma arkadaşlarına hakaret

• Kaynak: AA
8 yıl önce
• Dünya
A A

WASHINGTON/NEW YORK

Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Reince Priebus ve Beyaz Saray Baş Stratejisti Steve Bannon için hakaret ve küfür içeren ifadeler kullandı.

The New Yorker’dan Ryan Lizza’nın Beyaz Saray’dan üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı Twitter mesajında, Scaramucci’nin çarşamba akşamı ABD Başkanı Donald Trump, First Leydi Melania Trump, siyasi yorumcu, televizyoncu ve yazar Sean Hannity ile Fox News’in eski yöneticilerinden Bill Shine ile Beyaz Saray’da yemek yediğini duyurması, Beyaz Saray İletişim Direktörü’nü öfkelendirdi.

Bir süre sonra Lizza’yı telefonla arayan ve bu bilgiyi nereden aldığını soran Scaramucci, Lizza’nın “Veremem” yanıtı üzerine Beyaz Saray’ın iletişim ekibinin tamamını işten atma tehditleri savurdu.

Scaramucci’nin Lizza ile telefon görüşmesinin ayrıntıları, The New Yorker’ın internet sitesinde Lizza imzasıyla yayınlanırken, Beyaz Saray İletişim Direktörü’nün görüşmede, yemeğe davet edilmediği için endişeye kapıldığını savunduğu Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Priebus için “Reince kahrolası bir paranoyak şizofren.” ifadesini kullandı.

Priebus’un yakında istifa edeceğini ileri süren ve Trump’a Priebus’ın, Başkan aleyhinde bir kampanya başlatmasını beklediğini söylediğini aktaran Scaramucci, telefon görüşmesinde hızını alamayarak, Beyaz Saray Baş Stratejisti Bannon’a da çattı.

Scaramucci, diğer üst düzey yetkililer gibi basının odağında olmakla ilgilenmediğini ifade ederek, “Ben Steve Bannon değilim, kendi kendimi tatmin etmeye çalışmıyorum. Ülkeme hizmet için buradayım.” diye konuştu.

Görüşme, ABD’de gündeme damgasını vururken, Scaramucci, konuyla ilgili Twitter’da, “Bazen renkli bir dil kullanırım. Bu alanda bundan kaçınacağım ama (Başkan Donald Trump’ın gündemi) için ateşli mücadeleden vazgeçmeyeceğim.” paylaşımında bulundu.

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Huckabee Sanders da Scaramucci’nin Twitter’daki açıklamasına ekleyecek bir şeyi olmadığını söyledi.

Muhabir: Gamze Türkoğlu Oğuz

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«