Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Anne Merkezleri’nde eğitim gören Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan karma resim sergisini açtılar.
Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen açılışa katılan Milletvekili Nejat Koçer ile Başkan Fadıloğlu, minikler tarafından yapılan ürünlerin sergilendiği stantların açılışını kurdele keserek yaptı. Açılışın ardından stantları ve sergi alanını gezen Milletvekili Koçer ile Başkan Fadıloğlu, çocukları tebrik ettiler. Sergiye hayran kaldığını söyleyen Başkan Fadıloğlu, “Ana sınıfı öğrencilerimizin yapmış olduğu etkinlikleri sergiliyoruz. Yapmış olduğumuz etkilikte okul öncesinde eğitim gören çocuklarımızın mezuniyet törenin kutladık.
Etkinlikte görev alan bütün hocalarıma, bize destek veren velilerimize ve özellikle de çocuklarımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi. “Çocuklarımız ve gençlerimiz için ne yapsak azdır” diyen Milletvekili Koçer ise, “Yapılan her aktiviteyi ben çok önemli buluyorum. ” dedi.