Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazartesi, Haziran 22, 2026
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazartesi, Haziran 22, 2026
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL

Başkenti karıştıran bomba trafiği

• Kanal 5
14 yıl önce
• Genel
A A

Ankara Anadolu Bulvarı’nda, içinde çok sayıda el bombası ve merminin olduğu bir poşet bulundu

Alınan bilgiye göre Anadolu Bulvarı’ndaki bir üst geçidin ayağında bulunan poşet Ankara polisi tarafından incelendi. Poşette çok sayıda el bombası ve değişik çaplarda mermi bulunduğu tespit edildi. Devriye görevi yapan emniyet güçlerinin bulduğu mühimmat incelemeye alındı. Bölge araç ve yaya trafiğin bir süre kapatıldı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin:

Anodolu Bulvarı’nda bulunan mühimmat dolu poşetten 11 el bombası ile 16 kalaşnikof fişeği çıktığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Şahin, Ankara Ticaret Odası Kongre Salonu’nda düzenlenen ‘Muhtarın Anayasa’daki Yeri ve Önemi Sempozyumu’na katıldı. Şahin, buraya gelişinde gazetecilerin, Ankara’da bulunan el bombalarıyla ilgili sorusu üzerine şunları söyledi

“Sabah saatlerinde polisimiz GİMAT yakınında, Anadolu bulvarı üzerinde, köprü altında bir poşet içinde 11 tane el bombası, 16 tane de kalaşnikok fişeğinden oluşan bir mühimmat buldu. Konu araştırılıyor. Örgüt bağlantılı olup olmadığı henüz belli değil. Her yönden Ankara polisimiz konuyu araştırıyor. Belirlenen ayrıntıları daha sonra Ankara Valiliğimiz paylaşacak.”

***

Anadolu Bulvarı üzerinde devriye gezen polis ekipleri, Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hemşirelik Yüksek Okulu’nun hemen önünde bulunan üst geçidin altında şüpheli siyah bir poşeti fark etti. Yapılan ilk incelemede poşet içerisinde mühimmat olduğu belirledi. Olay yerine hemen çok sayıda polis, Olay Yeri İnceleme ve bomba uzmanı sevk edildi. Çevre güvenliğini alan polis, üst geçidi yaya trafiğine kapatıp, Anadolu Bulvarı trafik akımını ise tek şeride düşürdü.

Ekipler yaptığı çalışmanın ardından poşet içinde bulunan mühimmatı önce titizlikle kaldırıma yerleştirdi. Yapılan ilk incelemede poşet içerisinden 11 adet el bombası, 16 adet kaleşnikof fişeği çıktı. Bulunan mühimmatlar ilk incelemenin ardından emniyete götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Facebook üzerinde paylaş (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaş (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaş (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«