Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazar, Haziran 22, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazar, Haziran 22, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
Ana Sayfa Haber Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sisi İle El Sıkıştı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile de görüşmesi bekleniyor

• Kanal5
3 yıl önce
• Siyaset
A A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nın açılışına katıldı. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin davetine icabetle gittiği Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Al Bayt Stadı’ndaki resepsiyonda da bazı liderlerle ayaküstü görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kapsamda Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile de tokalaşarak ayaküstü sohbet etti. Bu kısa görüşme, Sisi’nin Mısır’da 3 Temmuz 2013’te Genelkurmay Başkanı iken yönetime el koymasının ardından Türkiye ile Mısır arasındaki en üst düzey temas olarak kayıtlara geçti.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sisi ile tokalaştığı fotoğraf sosyal medyada da konuşuldu. Erdoğan’ın Sisi için “Beni barıştırmaya çalışıyorlar ama asla görüşmem” sözleri yeniden gündem olurken, kısa zamanda “Sisi” ve “Binali Yıldırım” etiketleri de TT’ye girdi. Fotoğrafla ilgili sosyal medyada birçok kullanıcı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2019 İstanbul seçimlerinde söylediği “Pazar günü Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı diyeceğiz?” sözlerini hatırlattı.

Bu mini zirve dünyada da büyük yankı uyandırırken Erdoğan’ın Sisi’den sonra Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile de bir görüşme gerçekleştirebileceği öngörülüyor. Erdoğan geçtiğimiz günlerde G-20 Liderler Zirvesi sonrası açıklamalarda Suriye ile ilişkilere yönelik olarak, “Siyasette ebedi olarak dargınlık, kırgınlık, küslük olmaz. Haziran seçiminden sonra bir sil baştan yapabiliriz.” ifadelerini kullanmıştı.

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«