Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Çarşamba, Ağustos 13, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Çarşamba, Ağustos 13, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL

13 yaşındaki Sena’ya veda

• Kanal 5
13 yıl önce
• Genel
A A

Gaziantep’te terör örgütü PKK’nın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden 13 yaşındaki Sena Büyükkonuk, tabutuna sarılı Türk bayrağı ve beyaz gelinlikle son yolculuğuna uğurlandı.

 

Bahaddin Nakıboğlu Camii’nde kılınan cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve şehrin üst düzey yöneticileri ile Sena’nın çok sayıda seveni katıldı.

Öğle namazının ardından cenaze namazı için saf tutan Başkan Yardımcısı Beşir Atalay ve Bakan İdris Naim Şahin duygulu anlar yaşadılar. İl Müftüsü Ahmet Bulut tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra Sena’nın Türk bayrağı ve beyaz gelinlik sarılı tabutu cenaze aracına yüklenerek defnedilmek üzere Asri Mezarlığa götürüldü. Cenazenin araca konulması sırasında Sena’nın yakınları gözyaşlarına hakim olamayarak sinir krizleri geçirdi. Cenazeye katılan vatandaşlar ise tekbire getirerek terörü lanetledi. Cenazenin yüklenmesinin ardından bakanlar ve cenazeye katılan üst düzey yöneticiler aileye başsağlığında bulundular. Üzerinde gelinlik bulunan kızının tabutuna sarılarak ağlayan anne Tülay Büyükkonuk, boynundaki Türk bayrağını da tabutun üzerine bırakıp öptü. Bakan Fatma Şahin’in de teselli etmeye çalıştığı anne Tülay Büyükkonuk’la gözyaşı döktüğü görüldü.

Sena Büyükkonuk Okulu Adresi

Tel: 0342 336 82 21

Adres : Öğretmenevleri Mah. Hakkı Cankat Sok. Şahinbey/Gaziantep

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«