Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Cuma, Haziran 6, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Cuma, Haziran 6, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
Ana Sayfa Haber Ankara

AKOL Global Projelerini Ankara’da Tanıttı | KKTC’nin Prestijli Projelerini Türkiye’ye Taşıyor

• Kanal5
1 yıl önce
• Ankara
A A
AKOL Global Projelerini Ankara’da Tanıttı | KKTC’nin Prestijli Projelerini Türkiye’ye Taşıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin önde gelen gayrimenkul şirketi Akol Global, projelerini Türkiye’de tanıtmaya devam ediyor. Emlak geliştirme ve gayrimenkul sektörünün lider şirketlerinden olan Akol Global, Türk yatırımcılara yönelik başlattığı ve Kuzey Kıbrıs’ta ev sahibi olmaya davet ettiği etkinlikler serisine, Antalya ve İzmir’den sonra Ankara’da da devam etti.

Akol Global’ın yeni nesil yaşam alanları sunduğu projelerini tanıtmak için Ankara JW Marriott Hotel’de geçekleşen görkemli lansmanda konuşan şirketin pazarlama direktörü Özgür Koca, Selamis Holiday Homes, Dolce Vita, Sea Front, Akol Marina, Karpaz Penin Sula, Dolce Mare, Akol Villas ve Esentepe Ekclusive adlı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Koca, Akol Global Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Şanal’ın “Kıbrıs sizin eviniz, gelin ev sahibi olun” diyerek başlattığı etkinlik sözünü hatırlattı ve Ankaralıları ve Türk yatırımcıları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ev sahibi olmaya ve bu özel fırsattan yararlanmaya davet etti.

Nitelikli topraklar üzerinde, mikro yaşam ve yatay mimari ile inşa ettikleri ve tapulu teslimatını yaptıkları 2 bin beş yüz konuttan oluşan önceki projelerden örnekler veren Koca, Avrupa’nın birinci, dünyanın üçüncü güvenilir ülkesi olan Kuzey Kıbrıs’a dünyanın dört bir yanından yatırımcıların akın ettiğini aktardı.

Bir ada ülkesi olan Kıbrıs toprağının sınırlı olması sebebiyle, sundukları fırsatların, Türk yatırımcısı tarafından avantaja çevrilmesini arzuladıklarını, gayelerinin adada Türk varlığını güçlendirmek olduğunu ifade ettikten sonra, lansmana katılan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«