Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Çarşamba, Temmuz 9, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Çarşamba, Temmuz 9, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
Ana Sayfa Haber

Çocuklar için ‘mobil havuz’ servisi

• Kaynak: AA
8 yıl önce
• Haber
A A

RİZE

Tüm yurtta olduğu gibi Rize‘de de sıcak hava ve nemden bunalan 5 arkadaş, kamyon kasasını suyla doldurup havuza çevirerek serinlemeye çalışıyor.

Edinilen bilgiye göre, Büyükköy beldesinde yaşayan Ramazan ve Ahmet Çepni, Turgay Bilgin ile Samet Şimşek, hava sıcaklığının 30 derecenin üzerinde seyretmesi üzerine serinlemek amacıyla çare düşünmeye başladı ve kamyon kasasını havuza çevirmeye karar verdi.

Beldedeki dereden hortumla aldıkları suyla kasayı dolduran ve arkadaşlarıyla burada serinleyen Ramazan Çepni arkadaşlar, çocuklarının da ilgi gösterdiği kamyon kasasından beldedeki tüm çocukların faydalanmasına karar verdi.

Bu konuda arkadaşlarından olumlu yanıt olan Çepni, haftanın belirli günleri otomobiliyle aldığı çocukları kamyonun bulunduğu alana getirerek, suyla dolu kasada yüzmelerini sağlıyor.

Çepni, “mobil havuz”da gönüllerince eğlenerek serinleyen çocukları daha sonra ailelerine teslim ediyor.

Büyükköy Belediyesinde çalışan Çepni, AA muhabirine yaptığı açıklamada, denize girebilmek için ilçeye gitmeleri gerektiğini, ilçenin ise beldelerine 15 kilometre uzaklıkta olduğunu söyledi.

“Çocukların sevinci bizim sevincimiz”

Çocukları çok sevdiğini vurgulayan Çepni, “Çocukları mutlu görünce ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anlıyorum. İnşallah her sene bu şekilde devam ederiz. Çocukların sevinci bizim sevincimiz.” diye konuştu.

Kamyon sürücüsü Samet Şimşek ise 4 yıl önce eğlence amacıyla başladıkları uygulamayı çocukların mutluluğuna dönüştürdüklerini söyledi.

Şimşek, “Babam da herkes gibi çocukların mutluluğu için elinden geleni yapıyor. Bazı dereler tehlikeli, bazı derelerde ise su kalmadı. Deniz de uzak olunca böyle bir çözüm bulduk. Haftada iki, üç gün tekrarlamaya çalışıyoruz.” ifadesini kullandı.

Suda serinleyen çocuklar ise oldukça mutlu olduklarını dile getirerek, mobil havuzu yapanlara teşekkür etti.

Muhabir: Muhittin Sandıkçı

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«