Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazar, Mayıs 25, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazar, Mayıs 25, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
Ana Sayfa Haber

COVID-19 SONRASI TÜRKİYE’DE GIDA GÜVENLİĞİ

Gündem Tarım Programının Bugünkü Konusu Et ve Süt Ürünleri Ne Kadar Güvenli ?

• Kanal 5
5 yıl önce
• Haber
A A

Burak ALGANATAY sunumuyla Gündem Tarım programında bugünün konuğu Ankara Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin TANRIVERDİ Türkiye’de korona virüs sonrasında gıda güvenliği, et ve süt ürünleri ne kadar güvenli gibi soruların cevaplarını verdi

Programın Tamamını İzlemek İçin;

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Tags: burak alganataycorona virüscovid-19et ve süt ürünleriet ve süt ürünleri güvenliğigıda güvenliğigündem tarımkanal 5korona virüstürkiyede covid-19 sonrası gıdatürkiyede tarım
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«