Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Salı, Ağustos 26, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Salı, Ağustos 26, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL

Oyuncu Nejat İşler’den iyi haber

• Kanal 5
12 yıl önce
• Genel
A A

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çuhadaroğlu, “Dünden bu yana kendisini takip eden sağlık personeli ve ziyaret eden birinci derecedeki aile yakınları ile göz ve mimik hareketleriyle iletişim kurabilmektedir” dedi

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, yoğun bakım servisinde tedavi gören oyuncu Nejat İşler’in sağlık durumundaki olumlu gidişin devam ettiğini belirterek, “Dünden bu yana kendisini takip eden sağlık personeli ve ziyaret eden birinci derecedeki aile yakınları ile göz ve mimik hareketleriyle iletişim kurabilmektedir. Ancak solunum desteğinin sürmesi nedeniyle bu aşamada konuşamamaktadır” dedi.

Yazılı açıklama yapan Çuhadaroğlu, Nejat İşler’in 22 Ocak’tan itibaren hastanelerinde tedavisinin sürdüğünü hatırlattı.

Çuhadaroğlu, şunları kaydetti:

“Sanatçı Nejat İşler’in yoğun bakım servisindeki tedavisine devam edilmektedir. İşler’in kan değerleri verilerine göre, enfeksiyonunun daha iyi düzeyde seyrettiğini belirtmek isterim. Organ fonksiyonlarının ise, tam olarak düzelmese de, daha iyiye gittiği gözlemlenmektedir. Dünden bu yana kendisini takip eden sağlık personeli ve ziyaret eden birinci derecedeki aile yakınları ile göz ve mimik hareketleriyle iletişim kurabilmektedir. Ancak solunum desteğinin sürmesi nedeniyle bu aşamada konuşamamaktadır.”

İşler’in sağlık durumunun, olumlu değişimlere rağmen, yoğun bakım sürecinde olması nedeniyle ciddiyetini koruduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, tedavinin hassasiyeti nedeniyle yoğun bakım servisine hastanın, anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmediğine dikkat çekti.

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«