Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Cuma, Ağustos 22, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Cuma, Ağustos 22, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
Ana Sayfa Haber

PFDK’dan Fenerbahçe ve Kayserispor’a ceza

• Kaynak: AA
8 yıl önce
• Haber
A A

İSTANBUL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile Kayserispor‘a ceza verdi.

TFF’den yapılan açıklamaya göre kurul, Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşan Fenerbahçe’nin çirkin ve kötü tezahüratta bulunan bazı taraftarlarının bir sonraki deplasman müsabakaları için elektronik biletlerini bloke etti.

PFDK, Kayserispor ile Adanaspor arasında oynanan karşılaşmada yeşil zeminin statüye aykırı sulanmasından dolayı ise ev sahibi takıma 15 bin lira para cezası kesti.

TFF 1. Lig ekiplerinin cezaları

Kurul, Sivasspor ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmada misafir takıma, taraftarlarının neden olduğu saha olayları dolayısıyla 1 maç seyircisiz oynama cezası vermeyi karara bağladı. Malatya temsilcisi, cezasını yükseldiği Süper Lig’de çekecek.

Bandırmaspor oyuncusu Sertaç Çam’a, takımının Samsunspor ile deplasmanda oynadığı maçta ihraç öncesi ve sonrası hakeme yönelik hakareti nedeniyle 6 resmi karşılaşmadan men ile 13 bin lira para cezası uygulandı.

PFDK, TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’a 83 bin, Mersin İdmanyurdu’na 70 bin, Şanlıurfaspor’a 45 bin, Evkur Yeni Malatyaspor’a 30 bin, Büyükşehir Gaziantepspor’a 26 bin, Sivasspor’a 22 bin 500, Bandırmaspor’a 12 bin 500 ve Göztepe’ye de 7 bin 500 lira para cezası verdi.

Ayrıca disiplin kurulu, bu hafta oynanan TFF 1. Lig müsabakalarında çeşitli nedenlerle ceza alan Mersin İdmanyurdu ve Sivassporlu taraftarların iç saha; Bandırmaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor seyircilerinin ise deplasman müsabakaları için elektronik biletlerini bloke etti.

PFDK, Adana Demirspor antrenörü Ahmet Cingöz’ü 1 maç men, tercümanı Mustafa Çiçekay’ı 1 maç men ile 6 bin 500 lira ve kulüp görevlisi Hüseyin Dora’yı da 21 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırdı.

Muhabir: Süha Gür

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«