Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Cuma, Ağustos 15, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Cuma, Ağustos 15, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL

‘Saldırgan DHKP-C’den tutuklanan bir terörist’

• Kanal 5
10 yıl önce
• Genel
A A

Başbakan Davutoğlu, partisinde Sinop’ta düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Mersin ve Adana’da HDP binalarına yapılan saldırılara değinen Davutoğlu, şunları söyledi:

“Bu saldırgan geçtiğimiz yıllarda DHKP-C’den tutuklanan bir terörist. Şimdi DHKP-C militanları, rahmetli savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı şehit ettiklerinde CHP’lileri çağırmışlardı. CHP’nin Hatay birinci sırası, bu gruplarla, Esed zulmüyle rejimiyle ilişkili olan adamlar. Şimdi aynı şekilde DHKP-C ile PKK bağlantısı var. Aziz Sinoplular, oyunu görüyor musunuz? Bir taraftan bir terör örgütü mensubu böyle bir saldırı yapacak, arkasından AK Parti suçlanacak. İşte maskeler birer birer iniyor, maskeleri indireceğiz.”

“Kılıçdaroğlu geriden geliyor”

Davutoğlu, “Bugün sabah Kılıçdaroğlu, günlerdir reklamla bir sır gibi sakladıkları projesini açıkladı. Kendisini dinlerken acı bir şekilde tebessüm ettim. Çünkü çok geriden geliyor, çok geriden. Bütün kavramlar bize ait. Benim 2001 yılında yazdığım Stratejik Derinlik kitabının arka sayfasını okusaydı ‘Merkez ülke’ tabirini biz 15 yıl önce kullandık, 15 yıl önce. Şimdi yeni bir şey keşfetmiş gibi bunu takdim ediyor. Problemi ne biliyor musunuz Kılıçdaroğlu’nun? Bir, okuma alışkanlığı yok, iki hafızası zayıf, hafızası” dedi.

Başbakan Davutoğlu, hayata geçirdikleri projelerle Afro Avrasya’nın merkez ülkesinin kurulduğunu belirterek, “Bunları yeni bir şey gibi satıyor. Kılıçdaroğlu’na tavsiyem, biraz okusun, öğrensin, ondan sonra yapacaksa bir açıklama bari neyi yaptığını bilsin. Bizi taklit ederek, bizim kavramlarımızı kullanarak, 10. Kalkınma Planımızdaki perspektifle Türkiye’de siyaset yapamazlar” dedi.

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«