Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazar, Temmuz 6, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
    • İLETİŞİM
    • İNSAN KAYNAKLARI
    • KÜNYE
    • KATALOG
Kanal 5
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
Pazar, Temmuz 6, 2025
Kanal 5
  • ANA SAYFA
  • GAZİANTEP
  • ANKARA
  • DOĞU-GÜNEYDOĞU
  • TÜRKİYE
  • DÜNYA
  • SİYASET
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR
  • SPOR
  • PROGRAMLAR
  • KURUMSAL
Ana Sayfa Haber Türkiye

‘Acemi kasaplar’ kurban kesmeye çalışırken yaralandı

Bayramı namazının ardından başlayan kurban kesiminde acemi kasaplar kurban kesmeye çalışırken yaralandı.

• AA
5 yıl önce
• Türkiye
A A
İstanbul’da 1153 kişi, kurban kesmeye çalışırken yaralandı

İstanbul’da bayram namazının ardından başlayan kurban kesiminde 1153 kişi kurban kesmeye çalışırken yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bayram namazının ardından kurbanlık keserken yaralanan vatandaşlar, yakınlarının yardımı ya da ambulanslarla şehrin farklı bölgelerindeki hastanelere kaldırıldı.

Şu ana kadar il genelindeki kamu hastanelerinin acil servislerine başvuran 1153 kişinin bıçak, satır kesiği ve hayvan tepmesi gibi nedenlerle yaralandığı belirtildi.

Yaralıların büyük çoğunluğunun yapılan müdahalelerin ardından taburcu olduğu, ağır yaralanan 7 kişinin ise ameliyat edildiği öğrenildi.

Trakya’da 110 “acemi kasap” hastanelik oldu

Trakya’da kurban kesmeye çalışırken yaralanan 110 kişi hastanelere müracaat etti.

Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurban kesiminde yaralanan Edirne’de 33, Kırklareli’nde 16, Tekirdağ’da 61 kişi hastanelere başvurdu.

Daha çok el, parmak ve diz kesikleri gibi yaralanmaları bulunan “acemi kasap”lar, acil servislerdeki tedavileri sonrası taburcu edildi.

Bursa, Eskişehir, Kütahya, Çanakkale, Yalova, Bilecik ve Balıkesir’de 596 kişi yaralandı

Bursa, Eskişehir, Kütahya, Çanakkale, Yalova, Bilecik ve Balıkesir’de kurban keserken yaralanan 596 kişi hastanelere başvurdu.

Bursa ve ilçelerinde, kurbanlarını kesmeye çalışırken çeşitli yerlerinden yaralanan 301 kişi, hastanelik oldu. Yaralıların büyük çoğunluğu, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Eskişehir’de de kurban kesimi sırasında yaralananlar, yakınlarının yardımı ya da ambulanslarla hastanelere götürüldü. Tedavisi yapılan 45 kişinin, kesici aletlerle ya da kurbanlıkların tepmesi sonucu yaralandığı belirtildi.

Ayrıca Kütahya’da 64, Çanakkale’de 59, Bilecik’te 34, Yalova’da 32 ve Balıkesir’de 61 kişi, el ve ayakta kesi ya da hayvanların darbesiyle yaralanma sonucu hastanelere başvurdu.

Sakarya

Kurban Bayramı’nın başlamasıyla kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlardan bazıları, hayvanların darbesi ve kesici aletlerle yaralandı.

Sakarya’da da kurban kesimi sırasında yaralanan vatandaşlar, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) ile Toyotasa İlkyardım Hastanesi ile kentteki hastanelere başvurdu.

Gün içinde kurbanlıkların kesim işlemleri sırasında yaralanan 59 kişi, kentteki hastanelerde tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kocaeli

Kocaeli’de kurban kesmeye çalışırken 236 kişi yaralandı.

Kentte kurbanlık kesmek isterken çeşitli yerlerinden yaralanan 236 kişi, tedavilerinin ardından hastanelerden ayrıldı.

Hastanelere giden yaralıların çoğu, ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.

Zonguldak

Zonguldak’ta kent merkeziyle Alaplı, Kozlu, Kilimli, Ereğli, Devrek, Gökçebey ve Çaycuma ilçelerinde kurban kesimi sırasında yaralanan 33 kişi hastanelere başvurdu. Bazı kişiler de hayvan tepmesi sonucu yaralandı.

Yaralılardan bazıları kendi imkanlarıyla hastaneye giderken bazıları da 112 Acil Servis ekiplerince Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bolu

Bolu’da bıçakla yaralanan ya da kurbanlığı devirmeye çalışırken darbe alan 19 kişi, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, 31 kişi de İzzet Baysal Devlet Hastanesine başvurdu.

Bıçak darbesiyle yaralananların ellerini bezlerle sarması dikkati çekti. Kurban kesimi esnasında yaralanan bazı kişiler hastanelere kendi imkanlarıyla gelirken bazıları da ambulansla getirildi.

Yaralananların çoğu ayakta tedavi edildi, vücutlarında kırık veya kesik olanlar hastanelere yatırıldı.

Karabük

Karabük’te kurban kesmeye çalışan 25 kişi yaralandı.

İl merkezi ve ilçelerinde kurban kesimi sırasında yaralananlar, hastanelerin acil servislerinde tedavi edildi.

Yaralılardan bazıları kendi imkanlarıyla hastaneye geldi, bazıları da 112 Acil Servis ekiplerince acil servislere getirildi.

Bazı yaralılarda sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

Bartın

Bartın’da kurban kesmeye çalışırken 24 kişi yaralandı.

Kentte kurbanlık kesmek isterken çeşitli yerlerinden yaralanan 24 kişi, tedavilerinin ardından hastanelerden ayrıldı.

Düzce

Düzce’de bıçakla yaralanan ya da kurbanlığı devirmeye çalışırken darbe alan 110 kişi, Düzce Atatürk Devlet ile Düzce Araştırma ve Uygulama Hastanesine başvurdu.

Bıçak darbesiyle yaralananların ellerini çeşitli bezlerle sardığı görüldü. Özel araçlarıyla hastanelere getirilen “acemi kasapların” bazıları ayakta tedavi edildi.

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) Facebook
  • X'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) X
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır) WhatsApp
Bulunamadı...
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Ana Sayfa
  • Tüm Haberler
  • Gaziantep
  • Ankara
  • Doğu-Güneydoğu
  • Türkiye
  • Dünya
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Yaşam
  • Kültür
  • Spor
  • Programlar
  • Kurumsal
    • İletişim
    • İnsan Kaynakları
    • Katalog
    • Künye

© 1994 - 2022 Kanal5 Tüm Hakkı Saklıdır

»
«