Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ve 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Akdeniz Bölge Başkanlığı tarafından şehit aileleriyle Suriyeli yetimler için iftar verildi.
Adalet Bakanlığı Adana Göltepe Eğitim Tesislerinde düzenlen iftar, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı, ney dinletisi sunuldu.
Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, programda yaptığı konuşmada, şehitlere Allah’tan rahmet diledi.
Suriyelilerin yüzyılın en ağır mezalimine maruz kaldığını ifade eden Yeldan, şöyle konuştu:
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Genel Başkanı Serhat Şah ise iftar organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Etkinliğe, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Genel Sekreter Fatih Baybatur, Adana Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Seydi Dağlı da katıldı.
Programda, şehit yakını çocuklara ve Suriyeli çocuklara oyuncak dağıtıldı, semazen gösterisi yapıldı.