Ankara Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği Kursunu tamamlayan kursiyerler eğitimlerini tamamladıkları Ata Çiftliğinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.
Törende konuşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün “Buradaki iki haftalık kurs sırasında biz sizlere birer anahtar vermeye çalıştık. Her şeyi öğrendik sanmayın. Bu iş dipsiz kuyudur. Kafanıza takılan her şeyi bize arayıp sorabilirsiniz. “dedi.
Kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını alırken böyle bir çalışmayı yaptığı için ABB’sine teşekkür ettiler.
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler üzerine pratik eğitimlerle destekleyici olduğu için ABB tarafından 72 saatlik verilen kurs ücretsiz olarak başka dönemlerde de devam edeceği öğrenildi.